Iskrogen
  • Hjem
  • Flødeis
    • After Eight-is
    • Amerikaner-is
    • Baileys-is
    • Blåbær og hvid chokolade
    • Choko-kokos-is
    • Chokoladeis
    • Dulce de leche med flagesalt
    • Grundis
    • Hasselnøddeis
    • Italiensk kaffeis
    • Is med chokolade og abrikos
    • Is med pecannød og brunet smør
    • Is med hasselnøddecreme
    • Jordbæris
    • Kanel-is med mandler
    • Koldskåls-is
    • Lakrids med brombærsirup
    • Pecan pie-is
    • Pistacieis
    • Rabarber-iskrem
    • Rom-rosin-is
    • Skildpaddeis
    • Stracciatella
    • Triple-chokoladeis
    • Vaniljeis
    • Æblecrumble-is
  • Sorbet
    • Champagnesorbet
    • Citronsorbet
    • Grapefrugtsorbet
    • Limesorbet
    • Æblesorbet
  • De andre
    • Avocadois med lime og kokosmælk
    • Cheesecake hindbæris
    • Islagkage med hindbær/lakrids og stracciatella
    • Yoghurtis med jordbær
  • Isens historie
  • Om
  • FAQ

Æble-sorbet

Picture
An apple a day, keeps the doctor away🍎👨‍⚕️ Men denne æblesorbet holder med sikkerhed ikke en lækkersulten væk fra fryseren!.. En enkel og lækker sorbet – med en skøn smag af sensommer!⁠⁠
  1. Skær æblerne i både og smid kernehuset væk.
  2. Kog æblerne med vand og sukker i 5-10 min. til de er helt møre.
  3. Tilsæt citronsaft og vaniljesukker.
  4. Blend æblerne med en stavblender, til de er helt findelt
  5. Kom massen gennem en sigte to gange, så den er glat og fin.
  6. Køl massen ned og kør den i ismaskinen, indtil den er færdig.
  7. Kom straks i fryseren
TIPS: Server evt. med et par tynde skiver æble forsigtigt karamelliseret på en teflonpande samt et par mynteblade.

Du skal bruge

  • 1/2 kg æbler (4-5 stk)
  • 3 dl vand
  • 300 gram rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • Saften af en halv citron
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Hjem
  • Flødeis
    • After Eight-is
    • Amerikaner-is
    • Baileys-is
    • Blåbær og hvid chokolade
    • Choko-kokos-is
    • Chokoladeis
    • Dulce de leche med flagesalt
    • Grundis
    • Hasselnøddeis
    • Italiensk kaffeis
    • Is med chokolade og abrikos
    • Is med pecannød og brunet smør
    • Is med hasselnøddecreme
    • Jordbæris
    • Kanel-is med mandler
    • Koldskåls-is
    • Lakrids med brombærsirup
    • Pecan pie-is
    • Pistacieis
    • Rabarber-iskrem
    • Rom-rosin-is
    • Skildpaddeis
    • Stracciatella
    • Triple-chokoladeis
    • Vaniljeis
    • Æblecrumble-is
  • Sorbet
    • Champagnesorbet
    • Citronsorbet
    • Grapefrugtsorbet
    • Limesorbet
    • Æblesorbet
  • De andre
    • Avocadois med lime og kokosmælk
    • Cheesecake hindbæris
    • Islagkage med hindbær/lakrids og stracciatella
    • Yoghurtis med jordbær
  • Isens historie
  • Om
  • FAQ