Iskrogen
  • Hjem
  • Flødeis
    • After Eight-is
    • Amerikaner-is
    • Baileys-is
    • Blåbær og hvid chokolade
    • Choko-kokos-is
    • Chokoladeis
    • Dulce de leche med flagesalt
    • Grundis
    • Hasselnøddeis
    • Italiensk kaffeis
    • Is med chokolade og abrikos
    • Is med pecannød og brunet smør
    • Is med hasselnøddecreme
    • Jordbæris
    • Kanel-is med mandler
    • Koldskåls-is
    • Lakrids med brombærsirup
    • Pecan pie-is
    • Pistacieis
    • Rabarber-iskrem
    • Rom-rosin-is
    • Skildpaddeis
    • Stracciatella
    • Triple-chokoladeis
    • Vaniljeis
    • Æblecrumble-is
  • Sorbet
    • Champagnesorbet
    • Citronsorbet
    • Grapefrugtsorbet
    • Limesorbet
    • Æblesorbet
  • De andre
    • Avocadois med lime og kokosmælk
    • Cheesecake hindbæris
    • Islagkage med hindbær/lakrids og stracciatella
    • Yoghurtis med jordbær
  • Isens historie
  • Om
  • FAQ

After Eight-is

Picture
Når godsejeren efter en overdådig middag med vagtelsuppe og rødvinskogt fasan går ind i herreværelset for at nyde sin fineste cognac og en håndrullet cigar, supplerer han naturligvis den perfekte aften med en elegant kvadratisk lækkerbidsken, nemlig After Eight. After Eight er en klassisk chokolade, der med uimodståeligt fyld af mintcreme om muligt er endnu bedre som is. Og så kan det godt være, at man ikke bliver godsejer eller feinschmecker af at spise After Eight-is – men man føler sig som én. Faktisk er After Eight-isen så skøn, at man godt må spise den FØR klokken otte! Altså klokken otte om morgenen...
  1. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  2. Giv fløde, mælk, glukosesirup og vanilje et opkog.
    Rør godt imens, så det ikke brænder på.
    Tag flødeblandingen af varmen.
  3. Smelt med det samme After Eight-chokoladerne i flødemassen og rør, til de er helt opløst.
  4. Pisk æggeblommer og sukker grundigt sammen.
    Massen skal være lys og luftig.

  5. Hæld flødeblandingen langsomt og i en tynd stråle i æggemassen, mens du pisker.
  6. Når massen er afkølet (stuetemperatur eller koldere), er den klar til ismaskinen.
  7. Når den er rørt færdig, kommes den i en i forvejen nedkølet beholder og pynt med After Eight-chokolader.
  8. Frys isen i mindst 6 timer for at få en god fast konsistens.

Du skal bruge

  • 4 dl piskefløde
  • 2 dl sødmælk
  • 2 spsk. glukosesirup
  • 3 bægre pasteuriserede æggeblommer
  • 1 dl sukker
  • 1 vaniljestang
  • 6 stk. After Eight-chokolade
  • Evt. After Eight-chokolader som pynt
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Hjem
  • Flødeis
    • After Eight-is
    • Amerikaner-is
    • Baileys-is
    • Blåbær og hvid chokolade
    • Choko-kokos-is
    • Chokoladeis
    • Dulce de leche med flagesalt
    • Grundis
    • Hasselnøddeis
    • Italiensk kaffeis
    • Is med chokolade og abrikos
    • Is med pecannød og brunet smør
    • Is med hasselnøddecreme
    • Jordbæris
    • Kanel-is med mandler
    • Koldskåls-is
    • Lakrids med brombærsirup
    • Pecan pie-is
    • Pistacieis
    • Rabarber-iskrem
    • Rom-rosin-is
    • Skildpaddeis
    • Stracciatella
    • Triple-chokoladeis
    • Vaniljeis
    • Æblecrumble-is
  • Sorbet
    • Champagnesorbet
    • Citronsorbet
    • Grapefrugtsorbet
    • Limesorbet
    • Æblesorbet
  • De andre
    • Avocadois med lime og kokosmælk
    • Cheesecake hindbæris
    • Islagkage med hindbær/lakrids og stracciatella
    • Yoghurtis med jordbær
  • Isens historie
  • Om
  • FAQ