Hjem
Flødeis
After Eight-is
Amerikaner-is
Baileys-is
Blåbær og hvid chokolade
Choko-kokos-is
Chokoladeis
Dulce de leche med flagesalt
Grundis
Hasselnøddeis
Italiensk kaffeis
Is med chokolade og abrikos
Is med pecannød og brunet smør
Is med hasselnøddecreme
Jordbæris
Kanel-is med mandler
Koldskåls-is
Lakrids med brombærsirup
Pecan pie-is
Pistacieis
Rabarber-iskrem
Rom-rosin-is
Skildpaddeis
Stracciatella
Triple-chokoladeis
Vaniljeis
Æblecrumble-is
Sorbet
Champagnesorbet
Citronsorbet
Grapefrugtsorbet
Limesorbet
Æblesorbet
De andre
Avocadois med lime og kokosmælk
Cheesecake hindbæris
Islagkage med hindbær/lakrids og stracciatella
Yoghurtis med jordbær
Isens historie
Om
FAQ
🫐
Blåbæris med hvid chokolade
🫐
Blåbær og hvid chokolade er en herlig duo, som du kan møde her i en violet version.
Kog blåbær i 4-5 par minutter med 1 dl sukker og 2 spsk vand.
Si kødet fra i en sigte, og kom den filtrerede sukkerlage tilbage i gryden.
Kog i ca. 10-15 min. ved lav varme, så det meste af vandet fordamper. Rør jævnligt! Lad det køle lidt af.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Giv fløde, mælk, glukosesirup og vanilje et opkog.
Rør godt imens, så det ikke brænder på.
Tag flødeblandingen af varmen.
Pisk æggeblommer og resten af sukkeret grundigt sammen med elpisker 4-5 min. Massen skal være cremet, lys og luftig.
Hæld flødeblandingen i en tynd stråle i æggemassen, mens du pisker.
Tilsæt blåbærsirup og pisk sammen.
Når massen er afkølet (stuetemperatur eller koldere), er den klar til ismaskinen.
Når isen er færdig, kommes den over i en kold skål. Her vendes den hvide chokolade i.
Frys isen i skålen eller i en beholder i mindst 6 timer.
Du skal bruge
350 g friske blåbær
50 g fintrevet hvid chokolade
4 dl piskefløde
2 dl sødmælk
2 spsk. glukosesirup
3 bægre pasteuriserede æggeblommer
3 dl sukker
1/2 vaniljestang
2 spsk vand
Hjem
Flødeis
After Eight-is
Amerikaner-is
Baileys-is
Blåbær og hvid chokolade
Choko-kokos-is
Chokoladeis
Dulce de leche med flagesalt
Grundis
Hasselnøddeis
Italiensk kaffeis
Is med chokolade og abrikos
Is med pecannød og brunet smør
Is med hasselnøddecreme
Jordbæris
Kanel-is med mandler
Koldskåls-is
Lakrids med brombærsirup
Pecan pie-is
Pistacieis
Rabarber-iskrem
Rom-rosin-is
Skildpaddeis
Stracciatella
Triple-chokoladeis
Vaniljeis
Æblecrumble-is
Sorbet
Champagnesorbet
Citronsorbet
Grapefrugtsorbet
Limesorbet
Æblesorbet
De andre
Avocadois med lime og kokosmælk
Cheesecake hindbæris
Islagkage med hindbær/lakrids og stracciatella
Yoghurtis med jordbær
Isens historie
Om
FAQ