Champagnesorbet🥂🍾🍧 – verdens mest festlige og forførende sorbet! Med sin fine, delikate og eksklusive smag bliver meget tilgivet i det sekund, champagnesorbeten kommer på bordet. Nytårsaften, valentinsdag, bryllupsdagen... alle festlige anledninger bliver en tand festligere med en god champagnesorbet. Som også fungerer perfekt som opfrisker mellem retterne. Mange bruger andre mousserende vine som italienske Asti eller spanske Cava i sorbeter, der fejlagtigt kaldes champagnesorbeter. Det tangerer naturligvis en forbrydelse! En champagnesorbet er uden undtagelser lavet af vaskeægte champagne...😜
Bring vand, grapesaft og sukker i kog til sukkeret smelter.
Lad blandingen køle af og tilsæt champagnen.
Lad massen køle ned, inden den kommer i ismaskinen.
Kør champagnesorbeten i ismaskinen til isen er en frossen grød.
Kom sorbeten i fryseren med det samme.
Server lidt festligt – f.eks. på en bund af iskold champagne.
Du skal bruge
4 dl champagne demi-sec (joh, andre mousserende vine kan anvendes – men så er det jo ikke en champagnesorbet ;-))