Iskrogen
  • Hjem
  • Flødeis
    • After Eight-is
    • Amerikaner-is
    • Baileys-is
    • Blåbær og hvid chokolade
    • Choko-kokos-is
    • Chokoladeis
    • Dulce de leche med flagesalt
    • Grundis
    • Hasselnøddeis
    • Italiensk kaffeis
    • Is med chokolade og abrikos
    • Is med pecannød og brunet smør
    • Is med hasselnøddecreme
    • Jordbæris
    • Kanel-is med mandler
    • Koldskåls-is
    • Lakrids med brombærsirup
    • Pecan pie-is
    • Pistacieis
    • Rabarber-iskrem
    • Rom-rosin-is
    • Skildpaddeis
    • Stracciatella
    • Triple-chokoladeis
    • Vaniljeis
    • Æblecrumble-is
  • Sorbet
    • Champagnesorbet
    • Citronsorbet
    • Grapefrugtsorbet
    • Limesorbet
    • Æblesorbet
  • De andre
    • Avocadois med lime og kokosmælk
    • Cheesecake hindbæris
    • Islagkage med hindbær/lakrids og stracciatella
    • Yoghurtis med jordbær
  • Isens historie
  • Om
  • FAQ

Cheesecake hindbæris

Picture
Skal du vælge is eller cheesecake, cheesecake eller is?🤷‍♀️... Et svært valg mellem to himmelske spiser. Her er kombi'en, der får det hele til at gå op i en højere enhed. Smagen er hindbær.⁠⁠
  1. Pisk flødeosten, indtil den er blød og cremet
  2. Tilsæt sukker, og fortsæt med at piske et par minutter
  3. Skyl hindbær, og lad dem dryppe godt af, eller tø dem op, hvis du anvender de frosne
  4. Mos dem gennem en finmasket sigte for at få alle hindbærkernerne fra
  5. Blend den kernefri hindbærmos til en ensartet creme
  6. Giv den et opkog og kog i et minut. Lad den køle af
  7. Pisk hindbærmos, mælk, piskefløde og flødeost sammen til en ensartet, blød masse
  8. Massen er nu klar til ismaskinen.

Du skal bruge

  • 200 g flødeost (f.eks. Philadelphia)
  • 2 dl. sukker
  • 3 dl hindbær (friske eller frosne)
  • 2 dl piskefløde
  • 2 dl sødmælk
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Hjem
  • Flødeis
    • After Eight-is
    • Amerikaner-is
    • Baileys-is
    • Blåbær og hvid chokolade
    • Choko-kokos-is
    • Chokoladeis
    • Dulce de leche med flagesalt
    • Grundis
    • Hasselnøddeis
    • Italiensk kaffeis
    • Is med chokolade og abrikos
    • Is med pecannød og brunet smør
    • Is med hasselnøddecreme
    • Jordbæris
    • Kanel-is med mandler
    • Koldskåls-is
    • Lakrids med brombærsirup
    • Pecan pie-is
    • Pistacieis
    • Rabarber-iskrem
    • Rom-rosin-is
    • Skildpaddeis
    • Stracciatella
    • Triple-chokoladeis
    • Vaniljeis
    • Æblecrumble-is
  • Sorbet
    • Champagnesorbet
    • Citronsorbet
    • Grapefrugtsorbet
    • Limesorbet
    • Æblesorbet
  • De andre
    • Avocadois med lime og kokosmælk
    • Cheesecake hindbæris
    • Islagkage med hindbær/lakrids og stracciatella
    • Yoghurtis med jordbær
  • Isens historie
  • Om
  • FAQ