Iskrogen
  • Hjem
  • Flødeis
    • After Eight-is
    • Amerikaner-is
    • Baileys-is
    • Blåbær og hvid chokolade
    • Choko-kokos-is
    • Chokoladeis
    • Dulce de leche med flagesalt
    • Grundis
    • Hasselnøddeis
    • Italiensk kaffeis
    • Is med chokolade og abrikos
    • Is med pecannød og brunet smør
    • Is med hasselnøddecreme
    • Jordbæris
    • Kanel-is med mandler
    • Koldskåls-is
    • Lakrids med brombærsirup
    • Pecan pie-is
    • Pistacieis
    • Rabarber-iskrem
    • Rom-rosin-is
    • Skildpaddeis
    • Stracciatella
    • Triple-chokoladeis
    • Vaniljeis
    • Æblecrumble-is
  • Sorbet
    • Champagnesorbet
    • Citronsorbet
    • Grapefrugtsorbet
    • Limesorbet
    • Æblesorbet
  • De andre
    • Avocadois med lime og kokosmælk
    • Cheesecake hindbæris
    • Islagkage med hindbær/lakrids og stracciatella
    • Yoghurtis med jordbær
  • Isens historie
  • Om
  • FAQ

Lav din egen is.
Find opskrifterne her
.

Picture
Flødeis
Picture
Sorbet
Picture
De andre
Is er en fantastisk opfindelse! Det er svært at finde nogen på denne jord, der ikke elsker is. I en vaffel, på en tallerken, i et bæger, på en pind. Baseret på fløde, mælk, saft eller yoghurt – på en varm sommerdag ved stranden eller som forfriskende finale på en god middag.

Mulighederne er uudtømmelige. Nogle foretrækker klassikere med vanilje, jordbær og chokolade, mens andre er til eksotiske eksperimenter med f.eks. karry og gedeost. Kort sagt – is har noget for enhver smag!

På iskrogen.dk finder du en række isopskrifter på hjemmelavet is. Alle burde være nemme at lave, og ingredienserne kan normalt købes i et almindeligt velassorteret supermarked.

Det giver et godt resultat at røre og køle ismassen på en ismaskine med kompressor, inden isen kommer i fryseren. Men man kan klare sig uden.

Hvis ikke andet er angivet, er opskriften beregnet til at give ca. 1 liter is.
Et kig tilbage

Isens historie

Den sidste istid nåede sit højdepunkt omkring 18.000 f.Kr., og for alle is-elskere kan det lyde som en besnærende periode. Men let's face it. Det var småt med isdesserter under istiden. For mange er den eneste rigtige istid derfor den periode, som startede, damennesket lærte at fremstille verdens mest uimodståelige og kolde delikatesse
– nemlig "is".

Læs mere om isens historie her.
Picture

[email protected]



iskrogen.dk – et website med iskolde, nemme og uimodståelige opskrifter på hjemmelavet is
[email protected]
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Hjem
  • Flødeis
    • After Eight-is
    • Amerikaner-is
    • Baileys-is
    • Blåbær og hvid chokolade
    • Choko-kokos-is
    • Chokoladeis
    • Dulce de leche med flagesalt
    • Grundis
    • Hasselnøddeis
    • Italiensk kaffeis
    • Is med chokolade og abrikos
    • Is med pecannød og brunet smør
    • Is med hasselnøddecreme
    • Jordbæris
    • Kanel-is med mandler
    • Koldskåls-is
    • Lakrids med brombærsirup
    • Pecan pie-is
    • Pistacieis
    • Rabarber-iskrem
    • Rom-rosin-is
    • Skildpaddeis
    • Stracciatella
    • Triple-chokoladeis
    • Vaniljeis
    • Æblecrumble-is
  • Sorbet
    • Champagnesorbet
    • Citronsorbet
    • Grapefrugtsorbet
    • Limesorbet
    • Æblesorbet
  • De andre
    • Avocadois med lime og kokosmælk
    • Cheesecake hindbæris
    • Islagkage med hindbær/lakrids og stracciatella
    • Yoghurtis med jordbær
  • Isens historie
  • Om
  • FAQ